564 8239 - info@plumberARUBA.COM

About Plumber Aruba


Lekkage

Een van de meest voorkomende problemen aan een huis is het hebben van een lekkage. Onze specialisten lossen dan ook dagelijks lekkage problemen in vele huishoudens in Aruba op. Een lekkage kunt u het beste zo snel mogelijk verhelpen zodat het probleem zich niet uitbreidt en meer schade zal veroorzaken.

Voor meer informatie neem dan contact op met PlumberAruba.com voor het aanvragen van een vrijblijvend offerte of het maken van een afspraak.


Leakage

One of the most common problems with a home is having a leak. Our specialists solve leakage problems in many households in Aruba every day. It is best to fix a leak as quickly as possible so that the problem does not spread and cause more damage.

For more information please contact PlumberAruba.com to request a free quote or to make an appointment.


Sanitair

Is uw huidige sanitair aan vervangen of aan reparatie toe? Bel ons!!

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen leveren e n installeren wij alleen kwalitatief hoogwaardige producten, zodat u hier de jarenlang plezier aan kunt beleven.

Voor meer informatie neem u contact op met PlumberAruba.com voor het aanvragen van een vrijblijvend offerte of voor het maken van een afspraak.


Sanitary

Does your current plumbing need to be replaced or repaired? Call us!!

To guarantee quality, we only supply and install high-quality products, so that you can enjoy this for years to come.

For more information please contact PlumberAruba.com to request a free quote or to make an appointment.

Rioleringen

Bij werkzaamheden binnen deze tak is te denken aan: het aanleggen van nieuwe rioolaansluitingen. Het repareren en het verleggen van bestaande rioolaansluitingen. Het ontstoppen van aansluitingen buitenshuis en binnenshuis.

Sewers

When working within this branch you can think of: The installation of new sewer connections. Repairing and relocating the existing sewer connections. Repairing and relocating the existing sewer connection. Unblocking connections outdoors and indoors.